Antena Căutare

Ponta vrea masina hibrid la Guvern: "Nicio institutie publica nu va mai putea achizitiona decat masini care protejeaza mediul"

Victor Ponta a declarat dupa sedinta neoficiala cu ministrii nominalizati ca va renunta la masina consacrata sefului Executivului din Romania si va opta pentru o masina hibrid, mai putin poluanta.

"Nu vreau sa merg cu una din masinile consacrate, imi doresc sa fie o masina hibrid, care sa polueze cat mai putin. Sper sa se rezolve aceasta solicitare a mea... de marti sper sa merg tot cu o masina hibrid", a spus premierul desemnat.


Ponta a precizat in acest sens ca Guvernul pe care il va conduce va impune la un moment dat ca nici o alta institutie a statului sa nu mai poata achizitiona masini cu multi cai putere si extrem de poluante, ci sa se indrepte spre cele hibrid.

"Institutiile publice polueaza foarte mult Capitala. Cat mai multi cilindiri, cat mai multi cai putere si apoi nu mai putem sa respiram in oras. E nevoie de un program comun cu Primaria Bucuresti, ca sa putem sa respiram mai bine", a adaugat el.

Intrebat de jurnalisti "cand va fi vazut si pe bicicleta", Ponta le-a raspuns: "Vreti sa-mi rup iar un deget?".

SPECIAL! In memoriam Ayrton Senna: 1 Mai 1994, un weekend insangerat... SPECIAL! Tendinte: Dacia Logan a inaugurat "low-cost"-ul, piata cere "ULTRA low-cost"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x