Antena Căutare

Poze si informatii oficiale cu cel mai nou model BMW: Seria 3 GT

Dupa experimentul BMW Seria 5 GT, nemtii revin cu o versiune GT a Seriei 3. Nu stim daca e tupeu prostesc sau o strategie reusita, dar putem spune din start ca Seria 3 GT arata mai bine.

Principala temere in ceea ce priveste Seria 3 GT era legata de aspectul masinii - cu amintirea lui Seria 5 GT pulsand inca in memorie, modelul care a reusit sa transforme o masina superba precum Seria 5 in ceva care nu ar fi invitat la nicio zi de nastere cu exceptia celei a lui FIAT Multipla, ingrijorarea era perfect explicabila si indreptatita. Seria 3 GT e mai lunga cu 200 milimetri decat Seria 3 Touring, are un ampatament mai mare cu 110 milimetri si e mai inalta cu 81 de milimetri. Insa, cu toate astea, designerii BMW par sa fi reusit sa pastreze proportiile corecte, astfel ca Seria 3 GT arata doar ca un Seria 3 mai masiv, si nu ca o operatie estetica esuată (da, vorbim despre Seria 5 GT).

Citeste in continuare pe TopGear.Ro

Pilotul Giancarlo Fisichella a lansat in Romania un nou model de Ferrari... Permisul pentru moped, misiune imposibila: este obligatoriu, dar nu exista norme de aplicare a legii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x