Antena Căutare

Prestige - Dacia lanseaza prima serie limitata a SUV-ului Duster

Constructorul pitestean a anuntat lansarea primei editii limitate a SUV-ului (Sport Utility Vehicle) Duster. Denumit „Prestige”, modelul special mizeaza pe cateva accente de design si pe interiorul in piele, putand fi comandat incepand cu aceasta luna.

Seria limitata „Prestige" accentueaza trasaturile dinamice si sportive ale modelului prin pachetul de design exterior "Look", in timp ce pachetul „Cuir" (Piele) aduce un plus de eleganta la interior.

Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, functie Bluetooth, priza jack si USB.

La nivelul sigurantei, in afara echipamentelor ABS, EBV si asistenta la franarea de urgenta (AFU) in serie, Duster „Prestige" este dotat si cu airbag-uri pentru sofer si pasager si doua airbag-uri laterale fata. Nu lipsesc din aceasta configuratie aerul conditionat si computerul de bord.

Noua serie limitata este disponibila atat in varianta pe benzina, cat si diesel, la preturi foarte avantajoase. Acestea sunt cuprinse intre 13 900 euro (TVA inclus) pentru varianta pe benzina 1,6 16 V 105 CP 4x2 si 17 600 euro (TVA inclus) pentru varianta 1.5 dCi 110 CP 4x4.

Clientii pot opta si pentru alte echipamente in plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garantie extinsa 12 luni / 100 000 km sau 24 luni / 100 000 km). Toate culorile prezente in gama Duster sunt disponibile si pe seria limitata „Prestige".

Prea urat! SUV-ul Bentley ar putea fi redesenat... Mercedes cucereste clasa compacta cu A de la „atac”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x