Antena Căutare

Pretul unei polite RCA ar putea creste cu pana la 50% in 2013

Asigurare RCA mai scumpa. Cu asta s-ar putea confrunta soferii de anul viitor. Iar pretul politelor ar putea creste cu 50 la suta. Totul pentru ca modul de calcul al politelor va fi inasprit.

Pentru ca are o masina scumpa, Teodor nu renunta la asigurarea CASCO. A ales o polita care sa acopere cat mai multe riscuri, indiferent de cost. Cand vine vorba insa despre RCA, primeaza pretul.

Plateste, la fel ca alti soferi romani, o prima anuala de aproximativ 300 de lei. Mult sub valoarea pietei, spun specialisti. Si, pentru ca exista cateva companii care vand asigurari la preturi prea mici, situatiile neplacute sunt inevitabile. Este si motivul pentru care era politelor ieftine s-ar putea incheia anul viitor.

Comisia de supraveghere din domeniu vrea sa se asigure ca, indiferent de compania la care soferul vinovat de producerea unui accident are incheiata polita RCA, pagubitul isi repara masina.

Mii de romani ajung in fiecare an la tribunal pentru a-si primi despagubirile cuvenite in urma unui accident rutier pentru care se aplica polita RCA.

foto: Intact Images

Noua Mazda6 vine in Romania. Vezi la ce preturi e comercializata!... Tuning: Manhart Racing MH5 S Bi-Turbo - Un BMW M5 de 646 CP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x