Antena Căutare

Primele imagini! Opel Adam - Pe urmele Fiat 500

Opel a publicat primele imagini oficiale cu noul model de oras, Adam. Din punct de vedere al designului, Opel caracterizeaza Adam drept o masina „fashion”, plasand-o astfel, clar, in lupta cu modelul italian Fiat 500. Iar gradul ridicat de personalizare subliniaza si el acest lucru.

Prin urmare, micutul Adam, ce va fi lansat in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna, va fi oferit in trei stari de "spirit": JAM este neconventional, la moda si plin de culoare, GLAM ofera o configuratie eleganta, rafinata si sofisticata, iar SLAM ii atrage pe cei cu o atitudine energica si sportiva.

Din punct de vedere al arhitecturii caroseriei, Adam afiseaza o linie retro, cu un acoperis ”plutitor”, delimitat stilistic de restul caroseriei. Grila radiatorului are integrata noua bara cromata, in forma de aripa, cu emblema Opel, lansata odata cu noua gama Astra. Iar blocurile optice fata afiseaza lumini diurne (DRL) in forma de aripa, specifice marcii Opel. O premiera in segmentul A, atat farurile, cat si luminile spate sunt prevazute cu tehnologia LED de ultima generatie.

Modelul Opel Adam este primul autovehicul echipat cu sistemul infotainment de ultima generatie dezvoltat de Opel, care nu confera doar posibilitatea integrarii smartphone-urilor, ci aduce un plus la capitolul functionalitate, asigurand un confort suplimentar si mai multa flexibilitate decat un sistem conventional. Sistemul este compatibil atat cu Apple iOS, cat si cu Android.

Din punct de vedere al dimensiunilor, Adam are 3,7 metri lungime si 1,72 metri latime, fiind comparabil cu restul modelelor din segment. Masina poate inghiti patru persoane, care se vor bucura de atmosfera specifica autovehiculelor mici din clasa premium.

Motorizarile anuntate sunt, deocamdata, 1.2 litri / 70 CP, 1.4 litri / 87 CP si 1.4 litri / 100 CP, toate insotite de o transmisie manuala cu cinci trepte. Dar, probabil, va urma si un diesel, pentru a se putea bate de la egal la egal cu Fiat 500.

ANALIZA: Piata auto isi cauta linia de plutire in 2012... Lista de start impresionanta la Raliul Sibiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x