Antena Căutare

Primul BMW "M" diesel? M550d: TRI-Turbo si 381CP

Zvonurile aparitiei primului "M" diesel si a utilizarii, in premiera de catre BMW, a tehnologiei de supraalimentare cu trei turbine, incep sa se inteteasca. Iar "tractorul" de arat autostrada pare din ce in ce mai aproape de realitate.

Constructorul bavarez nu a suflat oficial nici un cuvant despre "M-ul diesel. Totusi, participantii la o prezentare de dealeri BMW din Olanda au declarat ca s-a vorbit despre "tractor" si au sifonat si cateva detalii de ordin tehnic. Cat de adevarate si apropiate de realitate sunt, ramane insa de vazut.

Potrivit surselor, primul "M" diesel va afisa haine de BMW Seria 5 si va fi botezat M550d. Sub capota va dispune de un propulsor cu sase cilindrii, care va dezvolta, cu ajutorul a, ATENTIE!, trei turbine, 381 CP si un cuplu maxim de 700 Nm.

Sigur, cifrele nu se aproprie de cei peste 500 CP ai M5-ului "benzinar", dar M550d-ul, daca isi va face aparitia in aceasta forma, tot va fi una dintre cele mai puternice berline premium diesel, de clasa medie superioara.

Mai mult, sursele din sanul BMW au estimat ca se are in calcul si un "M5d" break.

Foto: wcf.com

Ferrari California in viziunea DMC... Dacia Citadine va fi concurentul lui Tata Nano!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x