Antena Căutare

Rally Fighter: lowcost pe superspeciale

Pana sa te cheme Sebastien Loeb, trebuie sa incepi de jos si sa inghiti mult praf. Rally Fighter este atat de ieftin, incat pana si vanzatorul de inghetata va putea ridica o cupa deasupra capului.





2010/10/28//134227-anglia.jpg

Rally Fighter va fi prezentat la SEMA, zilele acestea, si este una dintre cele mai ieftine masini de raliu complet echipate. Construita pe un sasiu de otel de tip space frame, masina va avea o bara stabiliztoare demontabila, o suspensie cu o cursa de 50 cm si un sistem de franare foarte performant.

Panourile usilor, capota si partea posterioara a masinii vor fi construite din fibra de carbon, ceea ce, alaturi de componentele mecanice, va garanta agilitatea masinii. Puterea, insa, va veni de la un V8 de 6,2 litri, ce va scoate din herghelie 436 de bidivii si un cuplu de 574 Nm. Totul va fi disponibil la pretul de doar 50.000 de dolari, iar avansul pe care cei interesati il pot depune, este de doar 100 de dolari.

Pentru a te lamuri daca e vorba despre o opera de caritate sau nu, poti citi in numarul TG de noiembrie un material exclusiv despre Rally Fighter, direct de la sursa.

Citeste topgear.ro

Carrera GT moare, dar nu se preda... Probleme la aprindere! Nissan recheama 2,1 milioane de masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x