Antena Căutare

Noile sancțiuni din Codul Rutier bagă spaima în șoferi! Ce pățesc cei care comit nereguli la volan, de la 1 ianuarie

Noile sancțiuni prevăzute în Codul Rutier îi poate lipsi de libertate pe șoferii care comit nereguli la volan. Doi români au ajuns, ieri, în arest, fiind încarcerați de polițiști, după ce au primit condamnare la închisoare cu executare.

Noile sancțiuni prevăzute în Codul Rutier îi poate lipsi de libertate pe șoferii care comit nereguli la volan. Doi români au ajuns, ieri, în arest, fiind încarcerați de polițiști, după ce au primit condamnare la închisoare cu executare.

Reprezentanții IPJ Maramureș anunță că, după ce au comis infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, doi maramureșeni și-au pierdut libertatea, scrie publicația locală someșeanul.ro

Primul este un bărbat de 42 de ani, din Baia Mare, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare și un bărbat de 38 de ani, domiciliat în comuna Câmpulung la Tisa, condamnat la 2 ani și 7 luni închisoare. Cei doi bărbați au fost încarcerați ieri de polițiști și depuși în penitenciar în vederea executării pedepselor.

"Fiți responsabili când urcați la volanul autoturismelor! Conducerea sub influența băuturilor alcoolice, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia constituie infracțiuni, iar comiterea lor vă poate costa libertatea", au transmis cei de la IPJ Maramureș.

Ai o astfel de mașină? Ești în pericol. Milioane de autoturisme sunt chemate de URGENȚĂ în service... Ti-a expirat permisul? Iata ce iti trebuie pentru unul nou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x