Antena Căutare

Schimbări în programul Rabla din 2019. Ce mașini NU mai sunt acceptate la casare

Ce schimbari apar in programul Rabla 2019. Ce masini nu sunt acceptate la casare!

Schimbări în programul Rabla din 2019. Ce mașini NU mai sunt acceptate la casare
rabla 2019

Sunt prevăzute schimbări în proiectul Rabla din 2019. Un proiect de lege a fost publicat recent în Monitorul Oficial și arată că românii care vor apela la Programul Rabla de anul viitor sunt obligați să aducă la casare mașini care respectă noile condiții. Iată ce mașini nu mai sunt acceptate la casare.

Programul Rabla 2019 vine cu noi reglementări. Astfel că, cei ce doresc ajutor de la stat pentru înlocuirea maşinii vechi, ar putea de la anul să fie obligaţi să ducă la casat numai maşini cu inspecţia tehnică periodică valabilă.

Programul Rabla 2018. Regulile programului Rabla de anul acesta

Schimbare MAJORĂ pentru programul Rabla Clasic! Ce se întâmplă cu primele de casare

Rabla pentru electrocasnice 2018. Ai prin casă calculatoare vechi sau alte aparate? Poți face bani frumoși!

Rabla 2019. Ce trebuie să știe șoferii care vor să își schimbe mașina

Potrivit proiectului legislativ, de anul viitor vor putea fi casate, cu condiţia de a fi ITP-ul valabil şi a vârstei de peste opt ani, autoturismele, microbuzele, autoutilitarele uşoare sau autospecialele uşoare. Înmatricularea în ţara noastră, existenţa componentelor esenţiale precum motor, transmisie, tren de rulare, caroserie, şasiu sunt de asemenea condiţii ce trebuie îndeplinite pentru a putea intra în programul ,,Rabla”. Prima de casare va avea valoarea de 6.500 lei, maşinile fiind obligate să genereze cel mult 120 gCO2/km, spre deosebire de anul acesta, 130 g CO2/km, scriebugetul.ro.

Totodată, cei ce vor dori să îşi schimbe maşina veche vor primi un ecobonus de 1.000 lei, cu condiţia ca maşina să nu genereze mai mult de 96 g CO2/km, sau un ecobonus de 1.700 lei pentru cumpărarea unei maşini hibrid.

Schimbare de ultim moment! 30.000 de români vor primi bani pentru a-și cumpăra o mașină nouă!... Vrei să-ți cumperi o mașină second hand? Ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x