Antena Căutare

Schimbări în Programul Rabla! Se va aplica și pentru motociclete! Bani mai mulți pentru unele categorii!  

Câteva schimbări în Programul Rabla au fost anunțate de ministrul Mediului, Costel Alexe. Acesta se va aplica și pentru achiziția de motociclete, iar unele prime de casare pot crește.

Schimbări în Programul Rabla! Se va aplica și pentru motociclete! Bani mai mulți pentru unele categorii!  
Ilustrație.

Ministrul a precizat că prima de casare, în valoare de 3.500 de lei, din programul Rabla Clasic, poate să crească cu încă 1.000 de lei dacă mașina nou cumpărată se înscrie în pragul de emisii de 96gCO2.

„Am introdus un ecobonus nou, valoarea lui este tot de 1.000 de lei, adăugat la prima de casare. Acesta se poate cumula cu prima de casare dacă mașina nouă are sistem GPL, mult mai puțin poluant.

Am decis inclusiv creșterea ecobonusului pentru mașinile hibride convenționale, care nu se încarcă la priză, de la 1.700 la 2.500 de lei. Suma maximă care poate fi decontată prin Rabla Clasic poate ajunge la 2.000 de euro”, a spus ministrul.

El a anunțat că, în premieră, prin programul Rabla pot fi cumpărate și motociclete.

Ford Craiova estimează volume record de producţie în 2020: Peste 1000 de vehicule construite pe zi... Vinieta Oxigen 2020. Când intră în vigoare, cine p plătește și cât costă amenda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x