Antena Căutare

Se reiau probele teoretice și cele de traseu, pentru obținerea permisului de conducere, dar nu pentru toată lumea! Cine NU va putea da examenul auto

Se reiau probele teoretice și cele de traseu, pentru obținerea permisului de conducere, dar nu pentru toată lumea, după cum a anunțat Prefectura Dâmboviţa.

Se reiau probele teoretice și cele de traseu, pentru obținerea permisului de conducere, dar nu pentru toată lumea! Cine NU va putea da examenul auto
Se reiau probele teoretice și cele de traseu, pentru obținerea permisului de conducere, dar nu pentru toată lumea! Cine NU va putea da examenele

Cei care au fost programaţi pentru susţinerea probei practice în perioada în care această proba a fost suspendată, au fost reprogramati automat, cronologic, conform zilei corespunzătoare programării anterioare.

Programarea pentru susţinerea probei practice de către alti candidaţi care nu au mai fost programaţi anterior, se va efectua începand cu data de 22.06.2020, la sala de examen situată în incinta Casei Sindicatelor - etajul 2.

Cine NU va putea da proba de traseu

Prefectura Dâmboviţa a precizat că din listele cu candidaţi au fost excluse persoanele care figurează în izolare sau carantină și persoanele cu permisul de conducere „rețținut" ori „suspendat".

De asemenea, nu vor putea da proba de traseu candidați care se vor prezenta la examen fără mască de protecție.

Bacalaureat și Evaluare Națională 2020. Ce se va întâmpla cu elevii cu temperatură de peste 37,3, în ziua examenului

„Examinatorul, candidatul si martorul vor purta echipamente de protectie pe toata durata de desfasurare a probei (masti de protectie), in lipsa acestora putând fi refuzata susţinerea probei. In autovehicul vor fi prezente maxim 3 persoane in acelaşi timp”, arată un comunicat al Prefecturii Dâmbovița.

Totodată, va putea fi fi refuzată examinarea candidatului care are o temperatura corporala mai mare de 37,3 de grade Celsius.

Noi reguli la susținerea probei practice, pentru obținerea unui permis de conducere

Şcolile de conducători auto vor asigura igienizarea autovehiculelor cu care se susţine proba practica, iar pentru ocupanţi va fi pus la dispoziţie un flacon cu substanță dezinfectantă.

Coronavirusul modifică examenul de licență! Studenții din anii terminali, schimbări majore la susținere

La locul de întâlnire comunicat candidaţilor (Parcarea OBORULUI Târgoviște) pentru susţinerea probei practice vor avea acces numai candidatul și instructorul auto, iar activitatea de instruire se va desfășura doar în spații deschise, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Prefectura Dâmbovița: De când va fi reluată proba teoretică, pentru obținerea unui permis de conducere

În vederea prevenirii apariţiei unor cazuri de infectare cu virusul COVID-19 si pentru respectarea recomandărilor pe aceasta linie, se va menţine masura suspendării probei teoretice pana la data de 19.06.2020, urmând ca lucrătorii care asigurau desfășurarea acestei probe sa fie redistribuiţi la proba practică.

Astfel, proba teoretica va fi reluată din data de 22 iunie, potrivit comunicatului Prefecturii Dâmbovița.

Intesa Sanpaolo a aprobat un împrumut de 6,3 miliarde de euro pentru Fiat Chrysler, care este condiţionat de o garanţie ... Profită de cele mai bune oferte de preț la anvelopele de vară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x