Antena Căutare

Secretul uzinelor Dacia! Cum a arătat CEL MAI URÂT model făcut vreodată la Pitești! Nu te poți uita la mașina asta!

Dacia MPV a fost prima încercare a brandului românesc de a crea un van, dar s-a soldat cu un eșec total. “Strămoșul” Daciei Lodgy din anii ‘90 este considerat cel mai urât autoturism făcut vreodată de Dacia.

Dacia nu a scos niciodată pe porțile fabricii sale modele cu un design care să rivalizeze cu Mercedes, Lamborghini sau Alfa Romeo, dar nici nu și-a propus vreodată asta. Dacia s-a centrat întotdeauna pe utilitate, iar cândva, această caracteristică era suficientă pentru români.

Azi, privim altfel lucrurile, mai ales după ce am văzut că Dacia poate construi mașini destul de atrăgătoare de când a intrat sub “umbrela” Renault.

A existat însă, pe la sfârșitul anilor ‘90 o Dacie care a ridicat numeroase semne de întrebare. Dacia Nova MPV a fost prima încercare de a realiza un van, dar s-a lucrat prea puțin la elementele de design.

Totul a început cu Dacia Nova, fabricată în 1998 și care a fost primul autoturism construit integral de către cei de la Dacia, dar unii spun că și acesta a fost inspirat după Renault 11 sau Peugeot 309. Dacia Nova nu a avut succesul la care s-ar fi așteptat fabricanții, dar pe modelul lui s-a încercat o “mutație” care n-a făcut decât să transforme vehiculul într-unul mai hidos decât era.

Nebunie pe șoselele din România! Mulți șoferi prinși în neregulă în primele zile ale lunii septembrie. Care a fost greșe... Ești posesor de Volkswagen, Audi și Porsche? Un anunț de ULTIMĂ ORĂ schimbă totul. Ce se întâmplă cu posesorii unor asem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x