Antena Căutare

Situație îngrijorătoare în România! Modul iresponsabil în care mii de români își riscă viața în fiecare zi!

Piaţa din România este invadată cu anvelope aruncate la gunoi în Vestul Europei şi aduse la noi, unde sunt vândute cu succes. Mulţi şoferi îşi riscă viaţa şi cumpără cu doar câteva zeci de lei anvelope găurite şi care se dezintegrează la o simplă atingere.

Piaţa din România este invadată cu anvelope aruncate la gunoi în Vestul Europei şi aduse la noi, unde sunt vândute cu succes.

Mulţi şoferi îşi riscă viaţa şi cumpără cu doar câteva zeci de lei anvelope găurite şi care se dezintegrează la o simplă atingere. În faţa clienţilor, vânzătorii susţin că defectele sunt minore şi pot fi uşor reparate. Dar situaţia e cu adevărat îngrijorătoare.

Dacă pe piață multe anvelope sunt prezentate drept ieftine și bune, spre exemplu vânzătorul susține că are o gaură mică, adevărul este altul. Mai exact, în anvelopă intră tot degetul și chiar mâna întreagă, dacă este împingi cu putere. Totuși, vânzătorul spune că poate fi reparată.

”În România, legea prevede că o anvelopă, limita legală de folosire este 1,6 milimetri. Este undeva foarte jos. Aproape nu mai vedem profilul la 1,6 milimetri. În Germania, norma legală prespune patru milimetri.”, a explicat Emil Gâtej, expert în transporturi auto.

Astfel, multe anvelope aruncate la gunoi în vestul Europei sunt comercializate cu succes în România.

La noi nu există o statistică cu privire la numărul de accidente cauzate de anvelopele uzate. Dar poliţiştii au văzut multe tragedii pe şosele, din cauza maşinilor scăpate de sub control.

Ești posesor de Volkswagen, Audi și Porsche? Un anunț de ULTIMĂ ORĂ schimbă totul. Ce se întâmplă cu posesorii unor asem... Fără mașini, în București! Anunțul care a revoltat o mulțime de oameni! Când ar putea fi interzisă circulația cu automob...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x