Antena Căutare

Top 5 mașini second hand cu prețul sub 1000 de euro

Te-ai întrebat vreodată ce mașină îți poți achiziționa dacă ai un buget de maxim 1000 de euro?

Te-ai întrebat vreodată ce mașină îți poți achiziționa dacă ai un buget de maxim 1000 de euro? Ei bine, astăzi te vom surprinde cu un top 5 de mașini second hand cu prețul sub 1000 de euro.

Așadar, fără să mai pierdem timpul, te invităm să descoperi care sunt cele cinci mașini second hand din topul nostru, pe care le găsești foarte ușor pe platformele online de vânzări auto, precum Lajumate.ro.

  • BMW seria 3 - unul dintre cele mai apreciate modele ale acestei mărci, datorită designului sportiv, a dinamicii de top, dar și a motorizării performante. Deși acest model este din anul 2003, starea în care se prezintă este impecabilă, cu interior de piele, cutie de viteze automată, diesel și dotări full option. Prețul pentru un astfel de model începe de la 600 de euro.
  • Peugeot 206 CC - un model dedicat doamnelor și domnișoarelor care deja se imaginează la volanul acestei mașini decapotabile, cu un batic pe cap, o pereche albă de ochelari de soare și cu vântul ce le suflă prin plete. Însă, revenind la caracteristicile mașinii, trebuie să menționăm că acest model este din 2003, întreținut foarte bine, cu un motor de 1.6, benzină și îl poți găsi pe Lajumate.ro la prețul de 900 de euro. Este o mașină numai bună pentru a te strecura prin aglomerația orașului.
  • Mercedes C Klasse - clasa C a acestui model a fost prezentat pentru prima dată în anul 1993 și a fost cel mai mic model al acestei mărci până la apariția clasei A, în 1997. Revenind la modelul pe care îl poți găsi pe Lajumate.ro, îți putem spune că este din anul 1995 și are un motor de 1.8, cu 166 cp, cutie de viteze manuală, benzină și culoare negru metalizat. Prețul acestui autoturism este de 500 de euro.
  • Mercedes A Klasse - pentru că tot am menționat mai devreme de acest model, am zis să îl punem și pe el în topul nostru. Modelul despre care vorbim acum este din anul 2000, benzină, cutie manuală de viteze, cu tracțiune față. Acest model a surprins publicul prin îmbunătățirile pe care le-a adus din punct de vedere al siguranței. Mai exact, în situația unui impact frontal, atât motorul, cât și transmisia mașinii, alunecau sub mașină fără să afecteze habitaclul. Prețul unui astfel de model pornește de la suma de 700 de euro.
  • Ford KA - un model de mașină foarte agilă, extrem de potrivit pentru oraș și super ușor de parcat, datorită dimensiunilor mici. Modelul Ford Ka se numără printre mașinile fiabile din clasa mică. Modelul prezentat de noi este fabricat în anul 2001, cu un motor de 1.3, 60 cp, benzină, cutie manuală de viteze, în stare impecabilă, cu jante de aliaj originale și cu trapă electrică. Prețul de pornire al acestui model este de 900 de euro.

Pentru a descoperi și alte modele de mașini second hand cu prețul sub 1000 de euro, intră pe Lajumate.ro, platforma online unde găsești și autoturisme de vânzare!

Sibiu: Au început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute pe Autostrada A1, sensul Sibiu - Sebeş... Un bărbat și-a bătut joc de o mașină de 94.000 de euro încercând să facă un drift - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x