Antena Căutare

TopGear exclusiv: proiectele speciale Lamborghini

Cu toate ca Lamborghini este, prin definitie, exclusivist, asta nu il impiedica sa uimeasca lumea auto cu proiecte care te lasa, efectiv, masca. Iata povestea lor.

Ce ne facem cand un supercar nu este destul de super si cand termenul „exclusiv” devine repetitiv din cauza numeroaselor editii limitate? Este foarte simplu. Cautam companiile care produc ceva superior si diferit de ceea ce se afla prin listele obisnuite de optiuni. La cu totul alte preturi, desigur.

Lamborghini a inteles dorinta asta speciala a oamenilor si mai speciali care vor mereu ceva facut „la comanda”. Gallardo a fost schimbat de multe ori de cand a fost lansat in 2003 si a cunoscut 14 versiuni diferite, destule pentru a satisface pofta continua de noutate. Pe langa Superleggera sau Super Veloce, exista un loc în lumea Lamborghini in care salasluiesc masini ca Reventon, Sesto Elemento sau Aventador J.

Citeste povestea completa pe site-ul TopGear

Cel mai performant Opel Astra diesel - 195 CP "BiTurbati"... TopGear la Porsche Performance Drive - povestea completa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x