Antena Căutare

TopGear testeaza Hyundai i20 cu facelift

Una din armele ofensivei auto coreene o reprezinta i20. Cu un design revigorat, micul Hyundai vrea sa fure din clientela nemtilor. Are sanse? Afla in testul de mai jos.

Acum 4 ani, cand i20 si-a facut intrarea in gama Hyundai inlocuind anostul Getz, masina a fost vazuta ca un real progres pentru coreeni, comparandu-se cu modele mult mai scumpe din clasa mica. In schimb, aceasta evolutie accelerata a concernului Hyundai are si cateva dezavataje, pentru ca designul micului i20 nu mai tinea pasul cu modelele nou lansate precum i30, i40 sau ix35. Solutia? Un mic lifting facial, cateva detalii schimbate pe la extremitati si niste faruri care sa pastreze legatura cu suratele mai mari.

Asadar, pentru 2012, i20 a primit o restilizare ce se vede cel mai bine in partea frontala a masinii. Calandrul este acum mai ingust si are forma unui V, care impreuna cu priza de aer de mari dimensiuni din spoiler, aduc un plus de dinamism. Senzația este intarita si de noile blocuri optice cu dispersor inchis la culoare, ce incorporeaza deja familiarul detaliu in forma de S, regasit la toate modele noi ale constructorului coreean. E drept ca in cazul lui i20, acesta nu inglobeaza si luminile de zi cu LED, dar oricum arata mult mai bine decât farurile banale ale variantei pre-facelift, iar adoptarea acestuia la intreaga gama Hyundai consolideaza o imagine de marca distincta.

Citeste in continuare testul pe TopGear

Masinile "de Bulgaria", la control: Vehiculele cu numere straine, in vizorul politistilor... McLaren a produs un prototip unicat MP4-12C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x