Antena Căutare

Tot ce trebuie să știi despre noul Dacia Logan Stepway

Modelele produse și lansate pe piața de constructorul Dacia reprezintă o variantă tot mai la îndemână pentru cei care caută să-și cumpere o mașină al cărei raport calitate-preț este unul excelent. În 2019, Dacia a înregistrat creșteri atât pe segmentul autoturismelor noi, cât și pe piața celor rulate, astfel că în 2020 mașinile cu sigla Dacia vor popula și mai mult străzile din țara noastră, dar și pe cele din străinătate. Noul Logan Stepway, de exemplu, este printre preferatele nemților.

Tot ce trebuie să știi despre noul Dacia Logan Stepway
Dacia Logan Stepway

Dacia este o mașină fiabilă, cu costuri de întreținere sub media de pe piața, astfel că tot mai mulți străini o aleg ca mașină de oraș sau de familie, exporturile fiind pe o pantă ascendentă. Cât despre piața auto a mașinilor second hand, oferta de Dacia Logan este variată, iar prețurile pentru un astfel de model diferă în funcție de an, de numărul de kilometri, de motorizare, de dotări și de starea tehnică a mașinii.

În 2020, Logan Stepway pare să conducă brandul Dacia, alături de Duster, spre un și mai mare succes.

Cu ce vine nou Logan Stepway

Lansat în noiembrie 2019 și disponibil pe piață din decembrie 2019, Dacia Logan Stepway este mașină special concepută pentru drumuri mai grele, căci garda la sol este mai înaltă fața de Loganul normal.

Logan Stepway beneficiază de protecţii laterale specifice, de culoare neagră şi ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate. Interiorul are o tapițerie în două nuanțe de gri, cu marca „Stepway” regăsită atât pe spătarele scaunelor, cât și în parte inferioară a volanului îmbrăcat în piele.

În ceea ce privește dotările, noile Stepway vin echipate cu sistemul de navigație MediaNav, cu ecran tactil de 7‘’, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistenţa la parcarea cu spatele.

Volumul portbagajului este de 510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată.

Dacia Logan Stepway. Motorizări și preț

Modelul Logan Stepway este disponibil în 3 variante de motorizare: motorul pe benzină TCe 90 şi de două motoare diesel : Blue dCi 75 şi Blue dCi 95.

Prețurile încep de la 10.250 euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, şi 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95.

”Preţurile sunt cuprinse între 10.250 euro (TVA inclusă) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, şi 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95”, arată compania într-un comunicat, dat publicității la lansarea pe piață a modelului.

Dotări opționale ale Dacia Logan Stepway

Opţional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiţionat cu reglare automată şi cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele.

Noile versiuni se remarcă prin elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atât de protecţiile laterale specifice, de culoare neagră, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate”, informează producătorii.

Noul model are sistem de navigaţie MediaNav, cu ecran tactil, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistenţa la parcarea cu spatele.

Tesla a început să livreze primele automobile Model 3 fabricate în China, la mai puţin de un an de la începerea producţi... Reguli noi. Proba la traseu pentru obținerea permisului de conducere, modificări majore. Polițistul nu va mai fi în mași...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x