Antena Căutare

Toți șoferii care au mașini diesel și pe benzină sunt privilegiați! Orban anunță schimbările pe care vrea să le aplice

Soferii sunt în culmea fericirii! O măsură mult-așteptată pentru cei care au mașini diesel și pe benzină este în curs de desfășurare.

Toți șoferii care au mașini diesel și pe benzină sunt privilegiați! Orban anunță schimbările pe care vrea să le aplice
Toți șoferii care au mașini diesel și pe benzină sunt prijilegiați!

Orban a afirmat, miercuri, că trebuie desfiinţată supraacciza la carburanţi, iar Guvernul PNL va face o analiză în acest sens.

„Trebuie desfiinţată supraacciza la combustibili. A fost o mare prostie şi, deşi astăzi pare să producă bani, poate să fie un semnal foarte bun dacă renunţăm la ea. Vom face o analiză”, a declarat premierul, la conferinţa „Buget şi fiscalitate 2020: dinspre politica oficială spre mediul de afaceri”, organizată de Curs de Guvernare, scrie adevarul.ro.

Într-un răspuns la o interpelare adresată de deputatul PNL Florin Roman, că statul român a colectat din septembrie 2017 până în prezent suma de aproximativ 5,85 miliarde lei, prin introducerea supraaccizei la carburanţi în perioada menţionată, a anunţat Ministerul de Finanţe.

Ar fi trebuit să fie cele mai șmechere geamuri auto, dar s-au făcut praf și au făcut de rușine Tesla, în direct! Ce expl... Veste bombă pentru șoferi! Prețul la benzină și motorină, schimbare uriașă! Ce anunță Guvernul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x