Antena Căutare

Tuning extrem: Porsche Panamera... Cabrio!

Un Porsche Panamera Cabrio este mai putin dezirabil ca o criza de epilepsie intr-un roller-coaster si la fel de gratios ca un elefant decapitat. "Experimentul" a fost realizat pe o platforma tehnica de Nissan 350Z. Blasfemie?

Porsche Panamera a reusit sa imparta fanii marcii in doua tabere, mai ceva decat arogantul Cayenne. O parte dintre ei, ar fi in stare sa arunce in prima limuzina a producatorului german cu rosii, pietre sau chiar cu sticle incediare, in functie de nivelul de implicare al fiecaruia.

Cat despre cei din tabara opusa, le recomandam o pelerina de ploaie si o casca de motociclist. Ajuta mult in intalnirile cu primul grup de fani Porsche si ofera un plus de mister la volan.

Ei bine, daca pana acum erai neutru in chestiunea Panamera, ar fi cazul sa te ridici de pe scaunul cel comod pe care stai si sa faci ceva, pentru ca baietii cei rai din Japonia au exagerat iarasi cu vizionarile de hentai, iar de data asta, putem fi afectati cu totii.

Cum cei de la Porsche nu dau nimic de banuit in legatura cu vreun asemenea experiment, japonezii l-au folosit ca donator al platformei tehnice pe venerabilul Nissan 350Z.

Trecand peste panourile caroseriei, finisate de un macelar isteric si peste interiorul care te scuteste de un drum pana la magazinul de etnobotanice, nu putem sa ignoram efortul japonezilor de a reusi sa-i aduca pe fanii Porsche la un consens.

O asemenea Panamera nu ar putea avea niciodata sanse in viata reala. Chiar asa? Exista, totusi, dovezi istorice care atesta credinta popoarelor antice, cu privire la inutilitatea unui Cayenne Diesel.

Sursa: Top Gear

VIDEO! Vezi cum bate suta in 3 secunde un Nissan GT-R!... Cine a pierdut si cine a castigat din criza de pe piata auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x