Antena Căutare

Un român a cumpărat patru maşini folosite în celebrul film Fast and Furios. Mașinile pot fi admirate la Salonul Auto București 2019

De pe platourile de filmare de la Hollywood, direct în România. Una din maşinile conduse de actorul Vin Diesel în celebra serie „Furios şi Iute" a fost cumpărată la licitaţie de un colecţionar român misterios și expusă la Salonul Auto Bucureşti 2019.

De pe platourile de filmare de la Hollywood, direct în România. Una din maşinile conduse de actorul Vin Diesel în celebra serie „Furios şi Iute" a fost cumpărată la licitaţie de un colecţionar român misterios și expusă la Salonul Auto Bucureşti 2019. Iese rapid în evidenţă, printre modelele de serie, şi îi cucereşte rapid pe vizitatori. Au rămas în ea chiar şi microfoanele folosite la filmări.

Buick Grand National, mașină condusă de Vin Diesel în filmul Furios și Iute 4” și care acum se află în față noastră, după ce a fost cumpărată la licitație de un colecționar român. Este bine de știut că în film au fost folosite două modele. Unul a fost distrus de cascadorii, celălaltă a ajuns la salonul auto București. Și atrage privirile tuturor vizitatorilor. Mașină are sub capotă un adevărat motor de curse, de 6.200 de centimetri cubi, modificat pentru scenele spectaculoase din film.

Nicu Apostol, Clubul Vehiculelor de Epocă România: „Este originalul din film. Nu are nicio modificare față de cum a fost. Are inclusiv microfoanele de fond. Da, aici pe sus.”

Numele proprietarului este deocamdată un mister. Pe lângă această maşină, omul de afaceri a mai cumpărat încă trei autoturisme folosite în acelaşi film. Licitaţia s-a ţinut anul trecut, în Statele Unite, iar bijuteriile pe roţi au ajuns recent în România. Şi preţul de achiziţie este ţinut secret. Modele similare au fost vândute cu peste 200 de mii de dolari bucata.

Citește și: Top 5 mașini second hand cu prețul sub 1000 de euro

Sute de șoferi au rămas fără permis de conducere! Mesajul postat de MAI după ce șoferilor le-a fost interzis să foloseas... Renault şi-a redus estimările referitoare la vânzările şi profitul anului 2019, din cauza cererii scăzute la nivel mondi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x