Antena Căutare

Utilaje agricole de care ai nevoie pentru a spori producția

Piața utilajelor agricole second hand a luat avânt puternic. Fermierii mari fac investiții serioase când vine vorba de utilaje noi care le sporesc producția, în timp ce fermierii cu bugete mai reduse aleg să cumpere utilaje agricole second hand.

Piața utilajelor agricole second hand a luat avânt puternic. Fermierii mari fac investiții serioase când vine vorba de utilaje noi care le sporesc producția, în timp ce fermierii cu bugete mai reduse aleg să cumpere utilaje agricole second hand.

Achiziția la mâna a doua a unor echipamente de acest gen este o alegere dificilă, deoarece își pot face treaba foarte bine, pe o perioada de timp îndelungată, la un preț mult mai mic, însă trebuie avută o grijă sporită la viciile pe care le dezvoltă aceste utilaje agricole.

Când vorbim despre utilaje noi, vorbim despre o vastă varietate de mașini agricole, tehnologie avansată pentru creșterea eficienței consumului de combustibil, tehnologii avansate și actualizate și performanțe superioare. Mai jos am intocmit o listă cu 5 utilaje care sigur îți sunt de folos și pe care le găsești foarte ușor pe Lajumate.ro.

  • Tractor Fiat 70-90, cu motor de 4 cilindrii, cutie mecanică cu simbătoare laterale pe 12 viteze.
  • Presă de balotat, CLAAS Markant 50, John Deere, New Holland. Balotieră pe ață/sfoară, cu protecție mecanică oentru ace și pick-up reglabil.
  • Motoagricolă Ferrari 4x4, cu motor Lombardini disel, cu remorcă basculabilă și pornire electrică.
  • Tractor John Deere 2030, cu un motor de 4 cilindii, cu 70 cai putere, cu tie mecanică pe 4 trepte cu 2 reductoare și inversor, cabină încălzită și ventilată.
  • Greblă model PZ ANDEX, construită pe licență Vicon, cu 9 brațe detașabile pentru transport, plus roată copiere și sistem de baie de ulei, care lucrează pe o distanță de 4 metri.

Înainte de a decide tipul de achiziție pe care vrei să îl faci, fie că vorbim de utilaje second hand, fie că sunt noi, îți propunem să citești și articolul despre avantajele și dezavantajele de a cumpăra utilaje agricole second hand.

Știai că pe Lajumate.ro găsești și utilaje agricole? Intră și descoperă-le pe toate!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x