Căutare Live

Scandal imens în rândul șoferilor români! Mii de șoferi riscă dosar penal și daune uriașe fiind victimele unor firme de asigurări

Mii de români își înmatriculează mașinile în Bulgaria datorită taxelor și impozitelor mult mai mici decât în România. Ce nu știu aceștia este că sunt în pericol de a li se face dosar penal și în plus vor fi nevoiți să plătească daune incredibil de mari pentru fraudă.

Mii de români își înmatriculează mașinile în Bulgaria datorită taxelor și impozitelor mult mai mici decât în România. Ce nu știu aceștia este că sunt în pericol de a li se face dosar penal și în plus vor fi nevoiți să plătească daune incredibil de mari pentru fraudă.

Peste 10.000 de șoferi români au ales să umble pe străzile din România după ce încheiaseră poliță de asigurare în Bulgaria neștiind la ce riscuri se expun. Una dintre companiile care asigură RCA mașinilor înmatriculate în Bulgaria, are obiceiul de a anula la câteva zile după ce au fost emise polițele șoferilor din România, aceștia circulând în concluzie fără asigurare RCA obligatorie.

Această situație este confirmată și de jurnaliști bulgari și de foști angajați ai companiei respective.

Șoferii români vor avea dosar penal întrucât conform legistlației din Bulgaria, un autoturism cu polița anulată mai mult de 15 zile va fi radiat, ceea ce înseamnă că la un control de rutină, Poliția Română va identifica imediat statusul autoturismului pe care îl conduceți și care de altfe, credeașă că este asigurat.

În prezent, se estimează o fraudă de 17 milioane de euro

Inițial firma a început prin a anula polițele care aveau daune mari, dar ulterior aceștia au început să facă același lucru și pentru mașinile care nu aveau daune.

În acest scandal au fost implicați judecători și tribunale, întrucât această firma, inventa o multitudine de motive care se dovedeau a fi pure minciuni, precum că soferii din România au avut accidente,au murit, au rămas invalizi și alte motive pentru ca anularea polițelor să fie pertinentă, susțin surse apropiate.

Astfel, toți românii care au încheiat polițe de asigurare să ia măsuri rapide pentru a evita obținereaunui dosar penal.

Atenție, șoferi! Un gest simplu îți poate aduce o amendă colosală! Ce nu trebuie să faci... Lovitură pentru șoferi! Se SCUMPESC carburanți! În mai multe orașe și benzinării au loc proteste. Care vor fi prețurile...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri