Antena Căutare

Vești proaste pentru viitorii șoferi! Această categorie de persoane nu are dreptul să dea de permisul de conducere

Veşti proaste atât pentru persoanele care vor să obţină permisul de conducere, dar și pentru şoferii din România care vor încălca legislaţia rutieră.

Vești proaste pentru viitorii șoferi! Această categorie de persoane nu are dreptul să dea de permisul de conducere
Vești proaste pentru viitori șoferi. Ce condiție trebuie să îndeplinească aceștia

Potrivit unor noi reguli din Legislația Rutieră, persoanele care nu au cel puțin 11 clase nu vor avea dreptul să susțină examenul auto pentru permis.

Autoritățile române au decis acest lucru pentru a stimula copiii să meargă la școală și să își termine cele 12 clase, dar și pentru a micșora numărul de accidente.

În plus, toţi posesorii de permis auto care vor încălca regulile noului Cod Rutier vor trebui să susţină din nou examenul scris pentru a-şi recupera documentul cu ajutorul căruia pot conduce un autovehicul.

De asemenea, conform Codului rutier, persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani pot obţine permisul de conducere pentru maşini din categoria B. Mai exact, autovehicule ale căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3.500 kg şi al cărui număr de locuri pe scaune, în afara conducătorului, nu este mai mare de opt.

Noul model Tesla Cybertruck este gata să cucerească lumea: „Este suficient de rapid pentru a putea scăpa de atacul unor ... Ar fi trebuit să fie cele mai șmechere geamuri auto, dar s-au făcut praf și au făcut de rușine Tesla, în direct! Ce expl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x