Antena Căutare

VIDEO! Chevrolet Camaro ZL1, pe Nurburgring - Mai tare ca SLS AMG si M3 GTS!

Noul supercar Chevrolet, Camaro ZL1 a facut senzatie pe "Templul vitezei". Bolidul a parcurs varianta lunga a Nurburgring-Nordschleife in 7 minute si 41.27 de secunde, batand timpii obtinuti de modele precum Mercedes SLS AMG sau BMW M3 GTS.

Pentru a elimina orice dubii privind performantele Camaro-ului ZL1, General Motors a decis sa testeze masina oficial pe Nurburgring-Nordschleife.

Mai mult, constructorul american i-a ordonat pilotului sau de teste Aaron Link sa calce pedala de acceleratie la fund pe varianta lunga a renumitului circuit, de 20.832 kilometri, si nu pe cea scurtata cu 200 de metri, pe care mare majoritate o utilizeaza.

Prin urmare, timpul la care s-a oprit cronometrul oficial nu mai are nevoie de nici un comentariu, fiind mai bun decat cel obtinut de Sascha Bert cu un SLS AMG sau decat cel inregistrat de Horst von Saurma cu un M3 GTS.

Vezi lista completa a recordurilor de pe Nurburgring!

Volkswagen Group recheama aproape 170.000 de masini cu motoare TDI... VIDEO! Solutii eco de cosmetizare a masinii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x