Antena Căutare

VIDEO! NHTSA: Chevy Camaro, cel mai sigur coupe

Chevrolet Camaro Coupe, model 2012, este primul autovehicul care a obtinut, dupa revizuirea procedurilor de testare pentru anul 2011, punctajul maxim de cinci stele de siguranta la toate sectiunile din cadrul Programului de evaluare a autovehiculelor noi desfasurat de Administratia Nationala pentru Siguranta in Trafic (NHTSA) din SUA - omologul Euro NCAP.

Camaro a fost asociat intotdeauna cu performanta, iar aceasta include si performantele din domeniul sigurantei", a declarat Al Oppenheiser, inginer sef in cadrul proiectului Camaro.

Ne straduim intotdeauna sa obtinem punctajul maxim de cinci stele, iar faptul ca l-am obtinut in conditiile adoptarii unor cerinte mai stricte reprezinta pentru noi o mare realizare", a adaugat acesta.

Modelul Camaro a fost creat pentru a ajuta soferii sa evite coliziunile si, in acelasi timp, pentru a asigura protectia optima a ocupantilor autovehiculului in eventualitatea producerii unui accident.

Povestea unui Chevy Impala SS... SPECIAL! De la Kadett, la Astra: 75 de ani de istorie Opel in lumea compactelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x