Antena Căutare

VIDEO! Renault a inaugurat fabrica din Maroc

Renault a deschis in Maroc cea mai mare fabrica auto de pe continentul african. Constructorul francez n-a fost insa laudat in Hexagon, pentru aceasta performanta. Multi francezi si-ar putea pierde slujbele din cauza noii fabrici.

Uzina care se intinde pe trei milioane de metri patrati a fost inaugurata cu mare fast. In fiecare an pe portile ei vor iesi patru sute de mii de masini Dacia Lodgy.

Fabrica Renault-Nissan din Tanger va fi cea mai mare fabrica de masini din sudul Mediteranei, cea mai mare fabrica din Africa si din lumea araba. Uzina va fi un magnet pentru forta de munca din regiunea Tanger.

Autoritatile marocane sunt incantate de investitia franceza evaluata la 600 de milioane de euro. Liderii francezi in schimb nu sunt deloc multumiti de investitia grupului Renault.

Inaugurarea fabricii marocane aduce in prim plan problema disponibilizarilor din Hexagon, cu numai cateva saptamani inaintea alegerilor prezidentiale.

Statul francez care detine 15 la suta din actiunile producatorului auto a facut in trecut nenumarate presiuni asupra marilor companii pentru ca acestea sa nu isi mute activitatea in strainatate.

Mitsubishi lanseaza noul Outlander la Geneva... FOTO! Hiroko, masina MINUNE ce se... pliaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x