Antena Căutare

Volkswagen Aqua, masina viitorului, creata de un chinez!

Inventatorul Yuhan Zhang, 21 de ani, a creat un nou concept de masina. Vehiculul va putea circula atat pe drumuri normale, cat si pe nisip, gheata sau chiar apa, scrie Daily Mail.

Masina functioneaza ca un vehicul pe perna de aer, avand capacitatea de a circula fara intrerupere pe diferite tipuri de suprafete. Revolutionarul vehicul, denumit "Volkswagen Aqua", a fost creat in cadrul unei competitii sponsorizate de constructorul german.

Masina este prevazuta cu patru ventilatoare de mare putere si airbaguri car permit vehiculului sa se ridice de pe suprafata solului, toate prezentate sub un design atractiv si dinamic, specific pentru o masina sport.

Folosind tehnologie de ultima ora, noul Volkswagen Aqua foloseste o celula de hidrogen pentru a alimenta doua motoare, si asta fara emisii de carbon.

"Nu exista un mijloc de transport mai bun. Pentru ca functioneaza ca un vehicul pe perna de aer, masina poate circula pe pamant, gheata si apa. Sper ca, la un moment dat, aceasta super-masina sa fie facuta in serie, la un pret accesibil pentru toata lumea", a declarat Yuhan.

sursa: Antena3.ro

foto: otohybrid.com


FOTO! Remember: Mercedes 600, taticul luxului... FOTO-Spion: Noul Opel Astra Cabrio se destainuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x