Antena Căutare

Volkswagen si Opel, cele mai cumparate masini la mana a doua in mediul online

Volkswagen si Opel sunt cele mai tranzactionate marci pe piata auto second hand in mediul online din Romania, inregistrand in ultimul an cele mai multe anunturi publicate, potrivit datelor furnizate de AutoIndex.





Opel a stabilit de-a lungul timpului mai multe recorduri, devenind o referinta pe piata prin prisma raportului avantajos dintre pret, echipare, confort si siguranta, ocupand locul al II-lea in mediul online cu peste 61.300 anunturi postate pe Auto.ro in ultimul an, cele mai multe anunturi fiind pentru modelele Opel Astra si Vectra.

Marca autohtona, Dacia nu se afla in topul tranzactiilor in mediul online inregistrand un numar de 23.500 anunturi postate in ultimul an pe Auto.ro, tranzactionarea marcii facandu-se cu precadere in mediul offline.

AutoIndex este un instrument de masurare a pietei auto second hand, primul de acest gen din Romania ce are drept punct de pornire anunturile de vanzare postate pe Auto.ro. AutoIndex furnizeaza informatii privind media pretului solicitat, valoarea pietei de masini second hand precum si numarul total de anunturi si evolutia acestuia in timp. Calculul AutoIndex s-a facut agregandu-se datele din peste 450.000 de anunturi, pentru 28 marci si 180 modele, tinand cont de kilometri, an de fabricatie, marca, model si pret.

Citeste si Financiarul.ro!
Foto: telegraph.co.uk

Euro NCAP: 5 stele pentru noul BMW Seria 1... Seat a prezentat doua prototipuri prietenoase cu mediul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x