Antena Căutare

Vrei mașină nouă? Statul îţi dă bani. Ce trebuie să faci pentru cei 10.000 de euro?

Programul Rabla Plus 2019 vine cu avantaje și dezavantaje pentru toți cei care vor să-și cumpere o mașină electrică sau hibrid. De asemenea, au fost incluse și câteva restricții suplimentare.

Programul Rabla Plus 2019 vine cu avantaje și dezavantaje pentru toți cei care vor să-și cumpere o mașină electrică sau hibrid. De asemenea, au fost incluse și câteva restricții suplimentare.

La Ministerul Mediului se află în lucru proiectul de lege pentru programul Rabla Plus, dar poți afla deja câteva informații de bază importante dacă ai de gând să-ți cumperi o mașină nouă.

Prin programul Rabla Plus, se vor acorda două tipuri de ecotichete:

Primul valorează 45.000 de lei (10.000 de euro) și poate fi utilizat doar pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare.

Al doilea ecotichet valorează 20.000 de lei (5.000 de euro) și cu el poți achiziționa doar un autovehicul nou electric hibrid cu sursă de alimentare externă, care generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 50 g/km, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare.
Ecotichetele Rabla Plus pot fi utilizate atât de persoane fizice, cât și juridice.

E oficial! Nu mai poţi fi păcălit cu NUMĂRUL DE KILOMETRI ai unei maşini. RAR introduce un nou serviciu pentru şoferi... S-a terminat cu şmecheriile samsarilor! CAZIERUL maşinii, la un SMS distanţă. Cum poţi afla tot despre un autoturism sec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x