Antena Căutare

Vrei să-ți cumperi mașină second hand? Noua lege la care trebuie să fii atent

Cumpărarea unei mașini la mâna a doua devine iar problematică dacă nu anunți autoritățile de tranzacție. Noua lege devine valabilă începând cu 20 mai.

Cumpărarea unei mașini la mâna a doua devine iar problematică dacă nu anunți autoritățile de tranzacție. Noua lege devine valabilă începând cu 20 mai.

Codul rutier a primit o nou prevedere, iar nerespectarea ei atrage sancțiuni și amenzi usturătoare.
Atunci când îți cumperi o mașină second hand, ai datoria să anunți tranzacția în termen de 90 de zile de la data dobândirii vehicului.

Dinozaur unic, descoperit în România. Ce spun cercetătorii despre descoperirea epocală

Chiar dacă ai acte în regulă pentru acea mașină, riști să primești o amendă de până la 2.900 de lei dacă nu înștiințezi autoritățile la timp că ai intrat în posesia unei mașini.

Mașina de spălat care a explodat în timp ce spăla rufe. Producătorul nu e la primul incident de acest fel

De asemenea, va fi suspendată automat și înmatricularea acelui vehicul. Această prevedere nu exista până acum, dar efectele ei se vor aplica din 20 de mai.

Află aici mai multe despre înmatricularea mașinilor la mâna a doua

Bombă cu ceas. Ce se întâmplă cu românii care-și cumpără mașini second hand din 20 mai 2018. Amenda ajunge până la 2.900... Vești proaste pentru sute de mii de șoferi din România! Vor putea să ceară ”cazierul” rutier din 25 mai, dar tarifele pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x