Antena Căutare

Aventura "ASIA EXPRESS" continuă în Cambodgia! Probele NEBUNE prin care sunt puse vedetele să treacă: "Este cea mai mare provocare"

Săptămâna aceasta, cele patru echipe care au rămas în cursa ,,Asia Express” vor îndeplini ultimele misiuni din Cambodgia, țara care s-a dovedit a fi cea mai mare provocare de până acum.

Săptămâna aceasta, cele patru echipe care au rămas în cursa ,,Asia Express” vor îndeplini ultimele misiuni din Cambodgia, țara care s-a dovedit a fi cea mai mare provocare de până acum.

Diseară, de la ora 20:00 pe Antena 1, vedetele se vor confrunta cu o serie de teste ce le vor pune la încercare dexteritatea, rapiditatea, dar și răbdarea.

Au mai rămas doar patru echipe, iar cea de-a treia țară în care au ajuns, Cambodgia, le-a oferit până acum o experiență de neuitat. Cultura, stilul de viață al celei mai sărace regiuni din Asia, dar și atitudinea primitoare a localnicilor au fost o lecție pentru vedetele ,,Asia Express”: ,,Ce m-a impresionat cel mai mult aici au fost copiii. Copiii care nu au telefoane, tablete și jocuri electronice, care nu se uită la televizor, pentru că nici nu au așa ceva. Dar sunt fericiți.”, mărturisește Vica Blochica.

Cu toate acestea, ediția de luni le pregătește încă o surpriză echipelor, pentru că misiunea pe care o vor avea de îndeplinit se va desfășura într-unul dintre cele mai memorabile locuri: satul plutitor de lângă Siem Reap.

Semnal de ALARMĂ! Apa îmbuteliată, contaminată cu particule de plastic... Feli, pentru prima dată în postură de jurat, la ”The Four – Cei 4”: ”E foarte greu, într-o zi o să mor aici”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x