Antena Căutare

Alertă! România a trimis avioane de vânătoare britanice, la Marea Neagră, pentru interceptarea unui bombardier rus

Au fost trimise avioane britanice din Romania, catre spatiului aerian NATO deasupra Marii Negre, pentru a intercepta un bombardier rus, anunta Fortele Aeriene Regale britanice.

Au fost trimise avioane britanice din România, către spaţiului aerian NATO deasupra Mării Negre, pentru a intercepta un bombardier rus, anunţă Forţele Aeriene Regale britanice.

Potrivit mediafax.ro un comunicat al Forțelor Aeriene Regale britanice a anunțat că: "Avioane de vânătoare Typhoon staţionate în România au fost trimise ca reacţie la prezenţa unui avion rus Suhoi Su-24 FENCER în apropierea spaţiului aerian NATO, deasupra Mării Negre"

Pentru a descuraja avionul militar rus pătruns pe teritoriul NATO, au fost trimise Aeronavele Typhoon pentru a efectua misiunea de patrulare. Se precizează faptul că nu au existat incidente cu bombardierul.

Fostul iubit al lui Demi Lovato este “complet devastat și încă o iubește”. Acesta a venit în fugă la spital și a îngrijo... Top 10 filme online horror 2018 de văzut în vacanța de vară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x