Căutare Live

Bac 2018. Iată ce a picat anul trecut în sesiunea de toamnă la BAC

Astazi au inceput inscrierile pentru sesiunea de toamna a Bacalaureatului. Toti cei care nu au reusit sa obtina note de trecere anul acesta sau pana acum, se pot inscrie in sesiunea de toamna. Iata ce a picat anul trecut in toamna la BAC.

Astăzi au început înscrierile pentru sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Toți cei care nu au reușit să obțină note de trecere anul acesta sau până acum, se pot înscrie în sesiunea de toamnă. Iată ce a picat anul trecut în toamnă la BAC.

Condițiile de intrare în a doua sesiune a Bacalaureatului sunt:

  • Candidaţii care solicită recunoaşterea-echivalarea unor probe susţinute în anii anteriori sau sesiunile anterioare completează partea întâi şi a doua din cererea de înscriere.
  • Candidaţii care, în cel puţin una dintre clasele a 9-12 au obţinut premii individuale la concursuri-olimpiade şcolare internaţionale, recunoscute de către Ministerul Educaţiei, la disciplină inclusă în lista disciplinelor de Bacalaureat şi care solicită echivalarea probei scrise respective, completează partea 1, 2 şi 3 din fişa de înscriere.
  • Candidaţii care au obţinut o certificare cu recunoaştere internaţională a competenţelor lingvistice şi care solicită recunoaşterea şi echivalarea acestora cu proba C, completează cererea de înscriere, precum şi o cerere de recunoaştere şi echivalare.
  • Candidaţii care au obţinut o certificare cu recunoaştere europeană a competenţelor digitale şi solicită recunoaşterea şi echivalarea acestora cu proba D, completează cerea de înscriere precum şi o cerere de recunoaştere şi echivalare.

Subictele sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2017

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, un dezastru în fiecare an... Bac 2018. Calendar sesiunea august-septembrie Bacalaureat 2018...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x