Căutare Live

BACALAUREAT 2018. BAREME DE CORECTARE EDU.RO. Cât de dificile au fost subiectele la BIOLOGIE, GEOGRAFIE, FIZICĂ sau INFORMATICĂ

BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Cei peste 136.871 de candidaţi din toate promoţiile care s-au înscris pentru examenul de bacalaureat susţin joi ultima probă scrisă din această sesiune - proba la alegere a profilului şi specializării.

BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Cei peste 136.871 de candidaţi din toate promoţiile care s-au înscris pentru examenul de bacalaureat au susținut ultima probă scrisă din această sesiune - proba la alegere a profilului şi specializării.

BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Elevii au avut de ales între mai multe materii, în funcție de profilul absolvit: ANATOMIE, BIOLOGIE, CHIMIE, ECONOMIE, FIZICĂ, GEOGRAFIE, INFORMATICĂ, LOGICĂ și PSIHOLOGIE.

Astfel, absolvenții de la Uman vor da examenul la una dintre următoarele ştiinţe socio-umane: Filosofie, Logică, Economie sau Sociologie, în timp ce absolvenţii profilului Real au ales să dea examenul la una dintre următoarele discipline: Biologie, Fizică, Chimie sau Informatică.

Subiectele integrale și baremul de corectare vor fi disponibile imediat după publicarea pe subiecte.edu.ro.

Primele rezultate vor fi afişate în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro în 4 iulie.

BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Probele scrise ale examenului de bacalaureat au început luni, cu testul de Limba şi literatura română, şi se încheie joi, cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile (118.856 de candidaţi din promoţia curentă, respectiv 18.015 candidaţi din promoţiile anterioare), potrivit Ministerului Educaţiei.

Subiecte Bacalaureat 2018. Ce ți-ar putea pica JOI la chimie (Ed)... BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Din categoria celor care nu știu cât fac "6 X 7"! Cum au încercat elevii să copieze l...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri