Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

BACALAUREAT 2018. Ce au avut de rezolvat la Limba Română, profil UMAN. SUBIECTE ȘI BAREM de corectare

Absolvenţii de clasa a XII-a au susținut prima probă scrisă la Limba și Literatura Română la BACALAUREAT 2018.

Absolvenţii de clasa a XII-a au susținut prima probă scrisă la Limba și Literatura Română la BACALAUREAT 2018.

Subiectele integrale la Limba Română BACALAUREAT 2018 și baremul de corectare vor fi disponibile imediat după publicarea pe bacalaureat.edu.ro.

SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ BAC 2018. La profilul uman, elevilor le-aa picat arta poetică la alegere în opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga.

​Astfel, opțiunile elevilor au fost "Riga Crypto și lapona Enigel” de Ion Barbu sau “Eu nu strivesc corola de minuni a lumii” de Lucian Blaga.

CALENDAR BACALAURAT 2018:

Pribele scrise ale examenului de bacalaureat continuă marţi, 26 iunie, când se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă: maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi italiană.

Miercuri, 27 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului, iar ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată joi, 28 iunie.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Recomandari