Căutare Live

BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Din categoria celor care nu știu cât fac "6 X 7"! Cum au încercat elevii să copieze la BAC.

Cei peste 136.871 de candidaţi din toate promoţiile care s-au înscris pentru examenul de bacalaureat susţin joi ultima probă scrisă din această sesiune - proba la alegere a profilului şi specializării.

BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Cei peste 136.871 de candidaţi din toate promoţiile care s-au înscris pentru examenul de bacalaureat susţin joi ultima probă scrisă din această sesiune - proba la alegere a profilului şi specializării.

Primele rezultate vor fi afişate în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro în 4 iulie.

BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Între timp, în sălile de examen, supraveghetorii se confruntă cu "ideile creative" ale elevilor care încearcă să fraudeze examenele. Motivul încercării disperate de a copia? Ei bine, probabil lipsa interesului pentru învățătură și participarea la BAC "la noroc". Exemplul elocvent în acest sens, elevul întrebat de un reporter, imediat după ce a ieșit de la proba de Matematică, cât fac 6x7?

Un număr de 31 de candidaţi au fost eliminaţi, miercuri, pentru tentativă de fraudă, de la proba obligatorie a profilului din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat, potrivit datelor furnizate de centrele de testare.

În Bucureşti au fost eliminaţi doi candidaţi.

BACALAUREAT 2018. BAREME DE CORECTARE EDU.RO. Cât de dificile au fost subiectele la BIOLOGIE, GEOGRAFIE, FIZICĂ sau INFO... Guvernul recompensează mediile de 10 la Bacalaureat. Elevii vor primi premii în bani...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri