Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

BACALAUREAT 2018 SUBIECTE MATEMATICĂ. BAREME de corectare EDU.RO: Cât de dificile au fost cerințele?

Examenul de BACALAUREAT 2018 a continuat, miercuri, cu proba obligatorie de profil, matematică pentru cei de la REAL și istorie pentru profilul UMAN.

Examenul de BACALAUREAT 2018 a continuat, miercuri, cu proba obligatorie de profil, matematică pentru cei de la REAL și istorie pentru profilul UMAN.

Astfel, elevii de la profilul real, care au susţinut proba la Matematică a examenului de Bacalaureat 2018, au avut mai multe exerciții de rezolvat, părerile privind dificultatea subiectelor fiind împărțite. Cei mai mulți dintre absolvenții de clasa a XII-a au avut probleme în a rezolva cerințele celui de-al treilea subiect, considerat a fi cel mai dificil.

BACALAUREAT 2018 ISTORIE. Elevii, puși în dificultate de subiecte: "Credeam că va fi mai ușor." BAREME de corectare EDU.RO

Subiectele integrale la MATEMATICĂ BACALAUREAT 2018 și baremul de corectare vor fi disponibile imediat după publicarea pe subiecte.edu.ro.

"La punctul III au fost clasice, derivate, logaritmi , integrale, ca de obicei. Cred că o să iau în jur de 7-8. Am făcut meditaţii, m-am pregătit şi tot mi s-a părut greu. Tuturor li s-a părut destul de greu", a spus o elevă care a susţinut, miercuri, proba la Matematică a examenului de BAC 2018, potrivit Mediafax.

Cei peste 136.871 de candidaţi din toate promoţiile care s-au înscris pentru examenul de BACALAUREAT 2018 au susținut miercuri proba obligatorie a profilului.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie.

Recomandari