Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Unde te înscrii după ce afli ce notă ai luat la BAC. Cele mai BUNE facultăți de urmat în 2018

Pe 4 iulie, elevii care au susținut anul acesta examenul de BACALAUREAT 2018 vor afla primele rezultate. În funcție de acestea, zarurile vor fi aruncate, căci cei mai mulți visează să treacă la următoarea etapă, acea a studenției.

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Pe 4 iulie, elevii care au susținut anul acesta examenul de BACALAUREAT 2018 vor afla primele rezultate. În funcție de acestea, zarurile vor fi aruncate, căci cei mai mulți visează să treacă la următoarea etapă, acea a studenției.

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. În anul 2018, cele mai căutate Universități din România, potrivit unui clasament realizat de QS University Rankings: EECA 2018 rămân Universitatea din București, urmată de Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca și Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Iata topul complet:

1. Universitatea Bucuresti

2. Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca

3. Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

4. Universitatea de Vest din Timisoara

5. Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE)

6. Universitatea tehnica Gheorghe Asachi din Iasi

7. Universitatea politehnica din Bucuresti

8. Universitatea politehnica din Timisoara

9. Universitatea tehnica din Cluj-Napoca

10. Universitatea din Sibiu

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. În anul 2017, numărul cel mai mare de candidați l-a avut Universitatea Politehnica din Bucureşti. Cele mai căutate facultăţi rămân cea de Automatică şi Calculatoare şi cea de Electronică şi Telecomunicaţii. Aici ajung elevii care au terminat liceul la un profil de matematică-informatică.

Interes mare a fost în 2017 și pentru Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila" din Bucureşti.

La ASE, cei mai mulţi candidaţi s-au înscris în 2017 la Cibernetică, Informatică Economică şi Business şi Turism. 9 dintre cele 11 facultăţi ale ASE oferă şi studii în limba engleză.

La cele 19 facultăţi ale Universităţii din Bucureşti s-au înscris aproximativ 21 de mii de candidaţi anul trecut.

Cele mai vânate au fost Facultăţile de Matematică şi Facultatea de Limbi străine, specializarea limbi moderne aplicate, unde sunt 75 de candidaţi pe un loc.

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. În cadrul Universității din București, cele mai căutate specializări au fost în 2017:

  • Facultatea de Limbi și Literaturi Străine - 3.511 de candidaţi
  • Facultatea de Matematică și Informatică - 3.367 de candidaţi
  • Facultatea de Geografie - 2.603 de candidaţi
  • Facultatea de Drept - 1.384 de candidaţi.
Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro