Căutare Live

Rezultate BACALAUREAT 2018. Ierahia pe judeţe la examene

Elevii care au susţinut Bacalareatul 2018 aşteaptă notele. Când se afişează rezultatele la BAC 2018? Notele pe judeţe

Elevii care au susţinut Bacalareatul 2018 aşteaptă notele. Când se afişează rezultatele la BAC 2018? Notele pe judeţe

Rezultate BACALAUREAT 2018. Primele note la BAC 2018 se afişează miercuri, 4 iulie, pe bacalaureat.edu.ro.

IERARHIA PE JUDETE LA BACALAUREAT 2018, AICI!

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018, s-au desfăşurat în săptămâna 25-29 iunie. Examenele au început cu testul de Limba şi literatura română - proba E)a). Marţi, 26 iunie, a avut loc proba la Limba şi literatura maternă - E)b): maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană și italiană. Miercuri, 27 iunie, a avut loc proba obligatorie a profilului - E)c). Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării - E)d), s-a desfăşurat joi, 28 iunie.

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile (118.856 de candidați din promoția curentă, respectiv 18.015 candidați din promoțiile anterioare).

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

- susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;
- susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 la fiecare dintre acestea;
- obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

Rezultate BACALAUREAT 2018. Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

În conformitate cu prevederile metodologice, aplicate începând cu anul 2017, în urma evaluării lucrărilor contestate „nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații.” Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații.

Notele la BACALAUREAT 2018 vor fi afişate pe bacalaureat.edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Rezultate AFIȘATE pe WWW.EDU.RO... Ce pot face tinerii care nu iau Bacul. Opțiuni pentru cei care pică la Bacalaureat 2018...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x