Antena Căutare

Bărbatul din Slatina, acuzat că ar fi înșelat mai mulți bătrâni prin metoda ”împrietenirea”, reținut de polițiști

Un bărbat de 63 de ani, din județul Olt, a fost reținut, sâmbătă, de polițiștii din Târgu-Cărbunești, sub acuzația de înșelăciune

Bărbatul de 63 de ani, din județul Olt, reținut sâmbătă, de polițiștii din Târgu-Cărbunești, sub acuzația de înșelăciune este suspectat că ar fi păcălit mai mulți bătrâni, de la care ar fi obținut sume importante, prin metoda ”împrietenirea”. Ultima persoană păgubită a fost un bărbat din Dănciulești.

”Un bărbat din Slatina, județul Olt, a fost reținut pentru 24 de ore, sâmbătă și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Acesta, prin metoda ”împrietenirii cu victima”, i-ar fi cerut unui bărbat de 72 de ani, din Dănciulești, suma de 400 lei, asigurându-l că se întoarce în cinci minute și îl duce la domiciliu cu mașina personală. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celui în cauză”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Suspectul a mai fost reținut pentru 24 de ore și vineri după-amiază, de către polițiștii din Turceni, pentru același gen de fapte comise pe raza localității. A doua zi, polițiștii din Târgu-Cărbunești au constatat că este aceeași persoană care a înșelat bătrânul din Târgu-Cărbunești și alte persoane.

De asemenea, un fost polițist și viceprimar al orașului, Ion Fugaru, publicase pe Facebook, pe 2 octombrie, imagini cu suspectul. În postare, fostul edil solicita ajutorul oamenilor pentru identificarea bărbatului reținut.

Citește și: Ungurii, ce caractere! Acuză România că a vrut să repatrieze bunurile furate de ei vreme de doi ani!!!

Citește și: Cum și-a explicat gestul ucigașul asistentei din Slatina, într-un bilet de adio: “Din mormânt, din Iad, de unde dracu oi fi, nu am să-i dau pace”

Citește și: Și-a înșelat soțul, iar acum este disperată! „Mă amenință că îmi dă copiii la orfelinat”

Ai puterea să nu-ți dea lacrimile? Doamne, cum interpretează acest copilaș faimoasa poezie ”Nu plânge, Maică Românie!”... Top 3 locuri de muncă în Germania pe care le găsești pe JobZZ.ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x