Antena Căutare

Black Friday 2018 Altex. Reduceri de 75%

Black Friday 2018 Altex cu reduceri de 75%.

Black Friday 2018 Altex. Reduceri de 75%
Black Friday 2018 Altex | altex.ro

Altex sărbătorește cea mai intensă perioadă a anului românește, în anul centenarului, oferind reduceri pentru o gamă largă de produse în perioada 1 noiembrie - 5 decembrie 2018. Clienții se vor bucura de o lună și 5 zile de reduceri extrem de mari.

Black Friday 2018 Altex cu reduceri de 75%

Anul acesta Altex oferă o gamă largă de produse electrocasnice, IT&C precum și multimedia. Cele din domeniul multimedia cuprind jocuri, incorporabile, aparate frigorifice, telefoane mobile, GPS, imprimante, monitoare, desktop, accesorii, laptop-uri, video, foto, audio, auto și televizoare.

Retailerul își întâmpină clienții cu unele dintre cele mai dorite produse ale anului la prețuri accesibile, unele reduceri la electrocasnice atingând chiar și 75%.

Sfaturi utile pentru Black Friday 2018 Altex

Pentru a-și ajuta clienții, a fi cât mai eficienți și a evita supra-aglomerarea magazinelor sau site-ului, Altex oferă câteva sfaturi. Astfel, sistemul de procesare al comenzilor va merge mai eficient. Mai întâi ar trebui să creezi o listă cu produsele pe care dorești să ți le cumperi de Black Friday.

Este indicat să salvezi linkuri-le produselor. Apoi trebuie să îți faci cont pe site-ul oficial Altex și să introduci datele personale cu privire la dresa de livrare, cea de facturare și datele de plată. Specialiștii spun că e mai bine să alegi să plătești numerar la primirea coletului pentru că sistemele de plată cu cardul vor fi aglomerate.

Sursă foto: altex.ro

Lovitură teribilă pentru cetățeni! Guvernul spaniol interzice toate mașinile cu motoare pe benzină, motorină și hibride!... VIDEO! Ninsori puternice pe Valea Prahovei! Drumarii au împrăştiat zeci de tone de sare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x