Căutare Live

Incredibil, ce momeală foloseau vânătorii pentru a atrage prada

Cadavrul unui cal a fost descoperit zilele trecute în Munții Rodnei, acesta era folosit ca momeală pentru atragerea animalelor sălbatice, cu scopul de a fi vânate.

Cadavrul unui cal folosit ca momeală pentru atragerea animalelor sălbatice a fost descoperit la Fiad-Romuli din Munţii Rodnei, conform declarație date de prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, miercuri, în cadrul şedinţei de Colegiu prefectural.

Motiv pentru care în zonă a fost trimis corpul de control, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere şi ai Direcţiei Sanitare Veterinare, scrie Agerpres.
Un ca caz similar s-a petrecut și în luna septembrie a anului trecut, când autorităţile s-au sesizat după ce, pe raza aceluiaşi fond de vânătoare, un cal a fost schingiuit până a murit, iar apoi cadavrul său a fost folosit pentru momirea sălbăticiunilor, scrie sursa precizată.
În urma controlului, s-a descoperit că cei care administrează fondul de vânătoare împrejmuiseră circa 30 de hectare, unde ţineau captivi mai mulţi mistreţi folosiţi pentru partidele de vânătoare, conform prefectului erau vreo 70 de porci mistreți.
Prefectul a cerut demolarea împrejmuirii şi a sesizat primăria comunei Romuli în legătură cu acest aspect.

Poliția a deschis un dosar penal, iar Garda Forestieră a amendat firma care administrează fondul de vânătoare cu suma de 2.000 de lei, scrie sursa precizată.

Trenul zburător din depoul Berceni... Acolo unde trebuiau să-și însușească bune moravuri, ei și-au însușit bunuri. Ce au putut să facă doi minori de 7, repect...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri