Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Centura de castitate a secolului XXI care le protejează pe femei de viol. ,,Pantalonii furnizează triplă protecţie împotriva violului''.

Centura de castitate a secolului XXI care le protejează pe femei de viol. ,,Suntem foarte mândri de ei''. Lenjeria intimă a provocat, însă, multe controverse

pexels.com

O companie germană a stârnit controverse după lansarea unei linii de lenjerie intimă pentru femei care le protejează pe purtătoare de viol.

,,Pantalonii de siguranţă'' sunt realizaţi dintr-un material rezistent şi au la brău un lacăt cu alarmă.

Conform Oddity Central, Sandra Seitz, creatoarea lenjeriei, afirmă că în trecut a fost atacată de un grup de bărbaţi care au încercat să-i tragă pantalonii jos, astfel i-a venit ideea realizării unei lenjerii de protecţie.

Lenjeria are trei tipuri de protecţie. Pantalonii sunt realizaţi dintr-un material rezistent foarte greu de tăiat sau rupt. Lacătul previne tragerea pantalonilor în jos înainte de dezlegarea elasticului.

În zona inghinală, pantalonii au un alt material protectiv care previne ruperea acestora. Lenjeria este dotată şi cu un sistem de alarmă care produce un sunet strident care se activează atunci când pantalonii sunt traşi. Purtătorul poate activa alarma voluntar prin tragerea elasticului.

,,Pantalonii furnizează triplă protecţie împotriva violului, suntem foarte mândri de ei'' spune Seilz. Lenjeria este produsă în două modele: pentru purtatul zilnic, la preţul de 107 de dolari, şi pentru alergat - 160 de dolari

(sursa: Descoperă.ro)

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro