Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

S-au îndrăgostit la MPFM și au întemeiat familii. Ce cupluri formate în competiție au copii și cum arată micuții lor

S-au cunoscut în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, iar de atunci sunt de nedespărțit. Ba chiar și-au întemeiat familii și au devenit părinți.

Foști concurenți MPFM

Captura TV

Este vorba despre Cristiana și Marian (MPFM 4), Ionela și Teodor (MPMF 4), Traian și Corina (MPFM 3), Lavinia și Eduard (MPFM 5), Oana și Cosmin (MPFM 5).

În ciuda dificultăților pe care le-au întâmpinat, din cauza diferenței de vârstă, primii au dovedit că se iubesc cu adevărat și au rămas împreună. Ei sunt acum mai fericiți ca niciodată, mai ales că familia lor însumează patru membri. Cristiana și Marian au doi copii, un băiețel și o fetiță.

Ionela și Teodor sunt una dintre cele mai puternice perechi de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Foștii concurenți sunt de nedespărțit de la startul sezonului, iar în 2019, Ionela a adus pe lume un băiețel.

Traian și Corina au avut o relație cu multe despărțiri, iar finalul emisiunii i-a găsit pe drumuri separate. Totuși, la scurt timp după, și-au acordat o nouă șansă și acum sunt trei.

❤❤❤❤

A post shared by Traian Enea (@traye.e) on

Lavinia și Eduard, doi dintre cei mai maturi participanți de la MPFM, s-au căsătorit la finalul show-ului și au o fetiță.

Trec anii încet, dar frumos! ♥️Ești bărbatul care a creat un Univers pentru noi♥️, ești soțul pe care l-am visat ♥️și...

Publicată de Eduard Lavinia Daneliuc pe Marţi, 28 aprilie 2020

Oana și Cosmin au demonstrat că dragostea adevărată există și dincolo de camerele de filmat. Cei doi sunt părinții unui băiețel.

❤️

Publicată de Oana Munteanu pe Luni, 29 aprilie 2019
Recomandari