Antena Căutare

Stare de urgență în urma unui cutremur de 7,5 grade! Adâncimea mică i-a speriat pe cercetători. Alertă tsunami este activă!

Un cutremur de 7,6 grade pe scara Richter s-a produs la o adâncime de doar 10 kilometri în Pacificul de Sus. Alerta de tsunami a fost imediat activată.

Stare de urgență în Pacificul de Sud! Un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter s-a produs la o adâncime de doar 10 kilometri în Noua Caledonie. Cercetătorii sunt îngroziți. Alerta de tsunami a fost imediat activată!

Un puternic cutremur cu magnitudinea 7,5 s-a produs miercuri în largul coastei de est a Noii Caledonii, în Pacificul de Sud, a anunţat Centrul de alertă pentru tsunami din Pacific (PTWC), declarând că au fost observate deja valuri tsunami, iar alte valuri periculoase au fost prgnozate pentru unele coaste, relatează BBC

Potrivit Institutului american de studii geologice (USGS), citat de Xinhua, seismul s-a produs la ora 04.18 GMT.

Cutremurul s-a produs la numai 10 km adâncime, având epicentrul la circa 168 km est-sud-est de insulele Loialităţii din largul coastei de est a Noii Caledonii, teritoriu francez de peste mări.

Adâncimea atât de mică creează spaimă în rândul oamenilor de știință.

Agence France-Presse a raportat că locuitorii din Noua Caledonie au primit mesaje text prin care au fost rugați să meargă imediat la adăposturi.

Sicriul lui George H W Bush a fost adus la Washington D.C. cu avionul Air Force One! Lacrimi și durere se revarsă peste ... Imagini rare! Cum arată noua bancnotă lansată de BNR cu ocazia Centenarului Marii Uniri! Este prima dată în istorie când...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x