Antena Căutare

De ce să îți cumperi Audi A6 second hand

A venit momentul în care vrei să îți schimbi mașina și te-ai gândit să îți îndrepți atenția către un autoturism german și de calitate, chiar și la mâna a doua? Audi A6 este

A venit momentul în care vrei să îți schimbi mașina și te-ai gândit să îți îndrepți atenția către un autoturism german și de calitate, chiar și la mâna a doua? Audi A6 este o variantă excelentă, iată de ce.

Audi A6, conform specialiștilor în domeniu auto, este lider la capitolul fiabilitate în clasa sa, iar numărul defecțiunilor frecvente este foarte redus.

Fiind o mașină foarte bună, prețurile, chiar și pentru variantele second hand, sunt destul de ridicate, însă nu exagerat de mult. De-a lungul timpului, generațiile de autoturisme Audi A6 au evoluat foarte mult, atât la capitolul spațiu, cât și la capitolul dotări. Un singur lucru nu s-a schimbat, calitatea.

Portofoliul acestui model conține o vastă varietate de versiuni, de la motor diesel economic și până la varianta V10 biturbo. În materie de caroserie poți opta între sedan, breack, dar și pentru varianta Allroad.

Ofertele actuale pentru Audi A6 variază ca prețuri în funcție de dotări, anul de fabricație, dar și de uzură.

De exemplu, Audi A6, sedan, an de fabricație 2012, cu motor de 163 CP, diesel, dotat cu cruise control, senzor de ploaie și lumină, sistem de navigație color și retractabil, plus multe altele. Preț: 17.900 de euro

Audi A6, an de fabricație 2006, combustibil diesel, dotată cu tapițerie din piele, senzori de lumini, ploaie și parcare, geamuri electrice și închidere centralizată, la prețul de 4.900 de euro.

Audi A6, an de fabricație 2014, model C7, tip limuzină, diesel, dotată cu funcție start-stop, volan multifuncțional și funcție de frânare auto hold, plus multe alte dotări. Preț: 13.700 de euro.

La capitolul întreținere, pentru modelul Audi A6, costurile se reduc puțin mai mult dacă alegi varianta cu motorizare de 2.0 TDI, iar piesele de schimb le găsești la prețuri mai accesibile. În cazul în care optezi pentru o variantă cu o motorizare mai mare, automat atât consumul, cât și costurile de întreținere cresc semnificativ.

Așadar, dacă vrei să afli mai multe detalii, dar să și vezi mai multe modele de Audi A6, intră pe Lajumate.ro și descoperă toate anunțurile cu modelul de autoturism Audi A6 de vânzare.

Un şofer care a ratat ieşirea de pe autostradă a fost la un pas să producă o tragedie... A apărut noul model Dacia! Prototipul a fost fotografiat pe străzile din România. O să fie ceva uluitor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x