Antena Căutare

Dezvăluire-bombă făcută de Burleanu în această seară: "Ionuţ Lupescu a minţit pe toată lumea! Am dovada!"

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat în această seară că Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, ci şi-a luat un concediu fără plată.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat în această seară că Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, ci şi-a luat un concediu fără plată. Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia, ci doar şi-a suspendat activitatea de la UEFA, în perioada campaniei pentru alegerile de le FRF, a dezvăluit Răzvan Burleanu, în direct la TV.

"Haideţi să spunem că domnul Ionuţ Lupescu nu a cumpărat nici ceasuri de lux ca să netezească anumite drumuri la nivel european, nu a avut nici contracte încheiate cu membrii propriei sale familii sau cu el însuşi din postura de director general, putem spune că nici nu a acordat contracte prietenului său de la SEG.

Dar Ionuţ Lupescu a venit să spună că a renunţat la funcţia sa de la UEFA pentru a veni să salveze fotbalul românesc. De asemenea, el însuşi a trebuit să-şi convingă cu greu, cu lacrimi familia ca să facă acest pas.

Ionuţ Lupescu minte! V-a minţit când a fost în acest platou, i-a minţit pe toţi prietenii săi, i-a minţit pe toţi susţinătorii săi şi pe membrii federaţiei că şi-a dat demisia. Iar dovada o am aici (arată un document - n.r.). Domnul Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, doar şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Aveţi această dovadă din partea secretarului general UEFA, care clarifică acest lucru. E o diferenţă uriașă între demisie și concediu fără plată"

Cu câteva ore înainte, Ionuț Lupescu declara la Realitatea că și-a dat demisia de la UEFA tocmai pentru a nu implica forul în alegerile din România:

"Nu m-aș fi întors în țară dacă lucrurile mergeau bine. Îmi era foarte bine acolo. Am venit să-mi fac campanie pe banii mei. Nu vreau să implic UEFA într-o campanie cu un membru UEFA, actualul șef al FRF. De asta mi-am dat demisia de la UEFA. Vreau să redresez fotbalul românesc", a declarat Lupescu azi.

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE... VIDEO: Ciclul vieții a două legende, Gianluigi Buffon și Zinedine Zidane. Asemănări izbitoare între ieșirile din scenă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x