Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Noi cazuri de dispariții! Două minore din Alba au plecat voluntar de acasă și nu s-au mai întors! Fetele au alte 15 antecedente de acest fel

Noi cazuri de dispariții! Două minore din Alba au plecat voluntar de acasă și nu s-au mai întors!

Două cazuri de dispariţie de minore se află în atenţia poliţiştilor din Alba, cele două adolescente plecând de la domiciliu în 27 iunie şi, respectiv, în 7 mai, potrivit informaţiilor furnizate luni AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Este vorba despre o minoră de 14 ani, din Cugir, a cărei plecare de la domiciliu a fost sesizată la data de 27 iunie, şi o fată de 17 ani, care a plecat de la o casă de tip familial din Alba Iulia în 7 mai. De precizat că aceasta din urmă a plecat voluntar de aici de cel puţin 15 ori.

Numele şi semnalmentele celor două fete nu au fost făcute publice deoarece reprezentanţii legali ai acestora nu sunt de acord cu publicarea respectivelor date.

Alte două fete din Alba au plecat voluntar de la domiciliu joi, respectiv duminică, ele fiind găsite la scurt timp.

În seara zilei de 4 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la faptul că, în seara aceleiași zile, fiica sa, Anemone Maria Tică, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei sunt următoarele:

înălţime 1,60 m,

greutate 50 kg, constituție atletică, păr lung, castaniu, ochi căprui.

Membrii familie nu a putut preciza vestimentația minorei, la plecarea de la domiciliu.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Recomandari