Antena Căutare

Dramă în sportul mondial. Nu a mai ieșit din comă! Pugilistul canadian David Whittom a murit!

Pugilistul canadian David Whittom a încetat din viaţă vineri, la aproape zece luni după ultimul său meci, la finalul căruia a intrat în comă, a anunţat partenera sa pe reţelele de socializare.

Whittom, în vârstă de 39 ani, a fost făcut KO anul trecut, pe 27 mai, în ultima repriză (a 10-a) a meciului cu Gary Kopas, contând pentru titlul de campion al Canadei la categoria grea-uşoară.

La două ore după încheierea luptei, boxerul a fost internat în spital, în urma unei hemoragii cerebrale. Plasat în comă artificială imediat după operaţia destinată reducerii hematomului, pugilistul a decedat în cursul zilei de vineri.

Devenit profesionist în 2004, David Whittom a disputat 37 de meciuri, înregistrând 12 victorii, 24 de înfrângeri şi un egal. El a luptat, între alţii, împotriva fostului campion mondial WBC la categoria semigrea, Adrian Diaconu, sau canadianului Adonis Stevenson, actualul campion mondial WBC la categoria semigrea. Ambii l-au învins la puncte.

Slăbește cu DIETA cu pește. Poți topi rapid 4 kilograme, fără să te înfometezi... Un simplu obiect i-a adus o AVERE. Ținea ,,norocul” într-o cutie de pantofi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x