Antena Căutare

3 variante de apartamente de vânzare în Iași sub 50.000 euro

Acum că a venit și acel moment în care vrei să treci la următorul pas, mai exact să te muți la casa ta, trebuie să te pui la curent cu ofertele de pe piața imobiliară. Însă ce te faci dacă nu ai un buget extraordinar de mare?

Acum că a venit și acel moment în care vrei să treci la următorul pas, mai exact să te muți la casa ta, trebuie să te pui la curent cu ofertele de pe piața imobiliară. Însă ce te faci dacă nu ai un buget extraordinar de mare? Ei bine, intri pe HomeZZ.ro, deoarece aici găsești cele mai noi anunțuri cu apartamente de vânzare, în Iași. Și pentru ca munca ta să fie și mai ușoară, noi am întocmit o listă cu 3 variante de apartamente de vânzare în Iași, pe care le găsești cu prețuri sub 50.000 euro.

1. Apartament 2 camere, semidecomandat - dacă îți dorești un apartament într-o zonă liniștită, atunci un apartament amplasat în cartierul Alexandru cel Bun este o opțiune foarte bună, mai ales că prețul este de 41.000 euro. Construcția blocului s-a finalizat în anul 1980, iar apartamentul de 41 m² este la etajul 4. Fiind într-o zonă centrală, accesul către mijloacele de transport se face foarte ușor.

2. Apartament nou, 2 camere - cu suma de 46.000 euro, îți poți achiziționa un apartament cu două camere, decomandat, cu o suprafață de 53 m². Apartamentul se află într-un bloc nou, finalizat în anul 2019, situat la etajul 2, iar ca zonă este situat la o mică distanță de rond Păcurari.

3. Apartament nou, cu 3 camere - pentru doar 44.000 de euro, poți beneficia de un apartament de lux, cu o suprafață de 57 m², dotat cu centrală termică, tâmplărie PVC, gresie, faianță, parchet, uși interioare și ușă metalică la intrare. Apartamentul este situat la etajul 1 și este poziționat într-o zonă liniștită, ferită de traficul intens și poluarea orașului.

Acum că ai deja o idee despre ce tipuri de apartamente de vânzare găsești în Iași, tot ce îți rămâne de făcut este să îl cauți pe cel care se potrivește cel mai bine cerințelor și nevoilor tale, iar cel mai bun loc de unde să începi căutarea este HomeZZ.ro.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Unilever South Central Europe SA preia compania Good People, care... Orban spune că la Ministerul Muncii nu a fost găsit un studiu de impact privind creşterea salariului minim pe economie: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x